بلدرچین بعنوان یک راه چاره جهت تخفیف شدت کمبود پروتئین، بویژه در کشورهای در حال توسعه، معرفی گردید که با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد خود توانست خیلی زود چه در بخش تولید و چه در بحث مصرف به جایگاهی مهم دست یابد به گونه ای که هم اکنون پرورش بلدرچین بعنوان صنعتی سود آور و پر بازده در سراسر جهان شناخته شده است
گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.
این مجموعه آموزشی در 1 سی دی بصورت تصویری و شامل موارد زیر است:
جوجه کشی، تغذیه و نگهداری تخم ها، نگهداری بلدرچین، کیفیت تغذیه ای مصرف بلدرچین توسط انسان، آزمایشات، کشتار و بسته بندی و ...